Stephanie Gaasbeek versterkt team Fytalis

20 oktober 2019

Na de zomervakantie is Stephanie Gaasbeek de praktijk komen versterken. Stephanie is fysiotherapeut en gespecialiseerd in oedeem/lymfe therapie. Ze vindt vooral  de mens achter de patiënt belangrijk: “Contact en een band opbouwen zie ik als wezenlijk om iemand echt te helpen. Problemen met rug en nek hebben vaak een koppeling met stress en overbelasting. Via coaching of Reiki help ik mensen te ontspannen en dat heeft vaak een positief effect op het lichaam. Bijkomend voordeel vind ik dat Fytalis nauw samenwerkt met therapeuten en artsen. Dat heeft absolute meerwaarde voor patiënten.” Met veel enthousiasme gaat ze aan de slag bij Fytalis: “Ik hoop hier veel te leren en een netwerk op te bouwen. Mijn patiënten wil ik goed op weg helpen en handvatten geven om blijvend van de klachten af te komen. Dat geeft altijd veel voldoening!”

Shockwave-therapie en echografie: een gouden combinatie

6 maart 2019

Wij zijn steeds enthousiaster over de effecten van shockwave-therapie. In combinatie met echografie levert deze nieuwe therapie goede resultaten op. Onlangs stond er een waardevol artikel over in De Stad Wageningen van 6 maart 2019. 

Initiatiefnemers Statera

NIEUW: Statera, coaching voor ex-kankerpatïenten

4 maart 2019

Wie kanker heeft gehad, kan soms de weg naar nazorg maar moeilijk vinden. Met Statera is dat verleden tijd. Via coaching krijgen ex-kanker-patiënten weer grip op hun leven. Lees het hele artikel in de Gelderlander van 4 maart 2019. Zie ook de PDF.

echografie

Nieuwsbrief september 2017

13 september 2017

Lees hier onze nieuwsbrief van september 2017, waarin wij onder andere vertellen over shockwave therapie. 

Kniebehandeling door Fytalis

Nieuwsbrief maart 2017

29 maart 2017

In de eerste nieuwsbrief van 2017 leest u over de aandoening claudicatio intermittens en de behandelmogelijkheden hierbij binnen Fytalis en brengen we u het laatste nieuws over onze praktijk

echografie

Verdiepingsdag echografie

25 januari 2017

Op 18 januari 2017 zijn Martin en Charley afgereisd naar Fyzzio te Vianen. Fyzzio is een leverancier op het gebied van onder andere echografie en shockwave therapie. Het doel van de dag was meer ervaring en verdieping op te doen over echografie in de fysiotherapie. De dag was zeer interactief en praktijkgericht. Er werd veel informatie gedeeld en geoefend met de aanwezige apparatuur. Wat voor ons vooral positief naar voren kwam was de grote meerwaarde van echografie bij de behandeling met shockwave therapie, een combinatie waar we al veel ervaring mee hebben bij Fytalis.

Meer lezen
Nieuwsoverzicht