Fysiotherapie

Fysiotherapie biedt hulp bij gezondheidsproblemen door gebruik te maken van oefeningen, massage en bewegingsapparatuur. Bepaalde gewrichtsklachten vereisen een speciale aanpak door middel van manuele therapie. Bij Fytalis werken professionele fysiotherapeuten en manuele therapeuten die u begeleiden en adviseren met als doel dat u zo snel mogelijk uw activiteiten weer op kunt pakken.
U leert verantwoord te bewegen ter bevordering van de functionaliteit van uw spieren en gewrichten en ter preventie van gezondheidsproblemen.
Voor mensen met aspecifieke lage rugklachten heeft Fytalis speciale programma's, bestaande uit een relatief kort behandelgedeelte en een
oefenprogramma. Hierbij worden de deelnemers gedurende enkele maanden gevolgd en begeleid. Er wordt gebruik gemaakt van vaste testmethoden en de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Behandeling
Om in aanmerking te komen voor behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw (huis)arts of specialist. U kunt bij ons ook terecht voor een éénmalig consult. Indien noodzakelijk worden de onderzoeksresultaten overlegd aan uw arts of specialist.

Vergoeding

Afhankelijk van uw zorgverzekering worden behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor informatie en tarieven kunt u bij Fytalis terecht.
Let op: indien u geen aanvullende verzekering hebt, worden behandelingen in de meeste gevallen niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Het kan zijn dat u gevraagd wordt uw behandeling direct bij de balie te betalen. Dit kan contant of via PIN.