Uw vitale fitheid terug na kanker

Snel uitgeput na kanker?
Een ziekte als kanker heeft grote impact. De intensieve behandelingen hebben mogelijk een trekken een zware wissel op u getrokken. Voelt u zich snel uitgeput en weet u niet hoe u moet beginnen om uw energie goed te verdelen?

Vitale fitheid 
Fytalis biedt u tijdens en na uw behandeling de mogelijkheid om uw vitale fitheid weer op te bouwen, lichamelijk, geestelijk en sociaal. U wordt individueel begeleid en krijgt advies op maat.

Intensieve begeleiding
Tania Henninger is gespecialiseerd in en gecertificeerd voor het opstellen van beweegprogramma’s afgepast op de oncologische problematiek. Zij zal u intensief begeleiden en samen met u uw doelen bespreekbaar maken. Tania staat geregistreerd op www.onconet.nu

 Statera, werken aan herstel 
In 2019 is er een pilot gestart met de naam Statera. Binnen Medisch Centrum Kortenoord werken verschillende therapeuten die u samen helpen bij uw revalidatie na en tijdens het ziekenhuistraject. Lees meer over Statera in de folder.

Vergoeding
Behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Neem voor meer informatie en tarieven contact met ons op.