Nieuwsbrief september 2017

13 september 2017

Lees hier onze nieuwsbrief van september 2017, waarin wij onder andere vertellen over shockwave therapie. 

Nieuwsbrief maart 2017

29 maart 2017

In de eerste nieuwsbrief van 2017 leest u over de aandoening claudicatio intermittens en de behandelmogelijkheden hierbij binnen Fytalis en brengen we u het laatste nieuws over onze praktijk.

Verdiepingsdag echografie

25 januari 2017

Op 18 januari 2017 zijn Martin en Charley afgereisd naar Fyzzio te Vianen. Fyzzio is een leverancier op het gebied van onder andere echografie en shockwave therapie. Het doel van de dag was meer ervaring en verdieping op te doen over echografie in de fysiotherapie. De dag was zeer interactief en praktijkgericht. Er werd veel informatie gedeeld en geoefend met de aanwezige apparatuur. Wat voor ons vooral positief naar voren kwam was de grote meerwaarde van echografie bij de behandeling met shockwave therapie, een combinatie waar we al veel ervaring mee hebben bij Fytalis.

Zorgverzekering 2017 

15 december 2016

U kunt uiterlijk tot en met 31 december nog overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Ieder jaar selecteert het KNGF de beste (aanvullende) polissen voor fysiotherapeutische zorg. Bekijk de selectie voor 2017 hier. Voor meer informatie over de vergoedingen voor fysiotherapie kunt u terecht bij een van onze medewerkers.

Fytalis 2e kerstdag gesloten

6 december 2016

Op maandag 26 december (2e kerstdag) is Fytalis de hele dag gesloten. 

Sport en fy-taliteit!

21 november 2016

Op 19 november jl. waren de fysiotherapeuten van Fytalis vertegenwoordigd in de accommodatie van het sportcentrum de Bongerd in Wageningen. Tijdens de de Nederlandse Studenten Turncompetitie, georganiseerd door de Wageningse studententurnvereniging Split, verleenden wij fysiotherapeutische hulp.

Lees hier het verslag van deze dag (met foto's)

Wij houden u graag op de hoogte!

4 november 2016

Binnenkort houden wij u, onze patiënten, collegae, huisartsen, specialisten en iedereen die geïnteresseerd is, via een nieuwsbrief op de hoogte van behandelprogramma’s met oefeningen, weetjes en de agenda voor de komende periode. Inschrijven kan via het inschrijfformulier bij de balie of vul hier het contactformulier in. 

Meer lezen